Welkom Over ons Strategie Fondsen Beheer Contact
Vos Investment Groep BV
Vos Investment Groep BV
Dhr Ben Vos
Nederlands Deutsch English
Over ons

Onze hoofdactiviteit bestaat uit het beleggen in vastgoedobjecten in voornamelijk Nederland en Duitsland. Voor beide landen hebben wij separate juridische entiteiten en tevens separate kantoren. Wij investeren in alle categorieën vastgoed met woningen en kantoren in Nederland als zwaartepunt en SB-Märkte in Duitsland als zwaartepunt. In beide landen opereren wij bewezen succesvol en zijn een betrouwbare partner.

De Vos Investment Groep NV is geen fonds maar volledig in particuliere handen.

Naast vastgoedbeleggingen heeft de Vos Investment Groep NV een track record in het ontwikkelen van spraakmakende projecten in Nederland en Duitsland. Wij stellen ons ten doel om af en toe, uit liefde voor het vak, bijzondere projecten op te pakken en te realiseren.

De Vos Investment Groep NV is een dynamisch bedrijf met een hands-on mentaliteit. Elke euro die wij investeren komt uit de eigen portemonnee en moet dus ook door onszelf terugverdiend worden. Mede hierdoor zijn wij een sterk cash flow georiënteerd bedrijf waarbij elk te verwerven object aan onze strenge risico/rendementseisen dient te voldoen.

Vos Investment Groep NV belegt met name in de beleggingscategorieën woningen, kantoren en winkels. Onze investeringen zijn wat landenspreiding betreft op dit moment verdeeld in circa 20% Nederland en 80% Duitsland.

De directie van de Vos Investment Groep bestaat uit de heer L.H.L. Vos (55) als directeur.


Actilus Breda