Welkom Over ons Strategie Projecten Fondsen Beheer Aktueel Contact
Vos Investment Groep BV
Vos Investment Groep BV
Dhr Ben Vos
Nederlands Deutsch English

Ben Vos

Het was altijd al de ambitie van Ben Vos om een eigen onderneming in het vastgoed te hebben. Hij heeft namelijk een neef die in het vastgoed zat en door hem raakte hij geïnteresseerd in het vak. Ben Vos zag zichzelf dan niet als dienstverlener, maar als zelfstandig ontwikkelaar. Tijdens zijn studie heeft Ben Vos verschillende bijbanen gehad bij aannemers en ontwikkelaars om alvast wat kneepjes van het vak te leren. Nadat hij zijn studie Commerciële Economie aan de Hogere School voor Economie en Administratie afrondde, is hij meteen het vastgoed ingerold. In 1983 startte hij met Vos Investment Groep. In de loop der jaren bouwt hij een behoorlijke vastgoedportefeuille op, met als mijlpaal een portefeuille van tweehonderd supermarkten in Duitsland.

Midden-Oosten

Voor Vos Investment Groep woont Ben Vos in Dubai. Hij focust zich op het verbinden van investeerders in het Midden-Oosten die geïnteresseerd zijn in vastgoedprojecten buiten het Midden-Oosten, waarbij de voorkeur vaak uitgaat naar Europa, met name in Nederland, Spanje en Duitsland. Als consultant draagt hij onroerendgoedprojecten aan bij family offices in Dubai, Oman, Qatar en Saoedi Arabië en verzorgt hij de investeringsvraagstukken in onroerend goed. Hiervoor werkt hij nauw samen met de private office van Sheikh Majid bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum. De werkzaamheden van Ben Vos bestaan voornamelijk uit het geven van strategische adviezen richting het management van de Midden-Oosterse investeerders.

Vastgoedfondsen

In 2016 sluit Ben Vos meerdere vastgoedfondsen af in Nederland. Deze weet hij vervolgens met succes te verkopen met meer dan het geprognotiseerde rendement voor de vastgoedbeleggers. Zijn doel is om dit op internationaal niveau door te zetten. In de komende jaren wil hij in samenwerking met buitenlandse investeerder op grote schaal gaan ontwikkelen. Hierbij komt het netwerk en de expertise van Vos Investment Groep goed van pas. Uiteraard blijft hij zijn consultancywerkzaamheden voortzetten in het Midden-Oosten.

Ben Vos focust zich op het verbinden van investeerders in het Midden-Oosten die geïnteresseerd zijn in vastgoedprojecten buiten het Midden-Oosten, waarbij de voorkeur uitgaat naar Europa.

Actilus Breda