Welkom Over ons Strategie Fondsen Beheer Contact
Vos Investment Groep BV
Vos Investment Groep BV
Nederlands Deutsch English
De Vos Investment Groep NV

Vos Investment Groep NV belegt met name in de beleggingscategorieën woningen, kantoren en winkels. Onze investeringen zijn wat landenspreiding betreft op dit moment verdeeld in circa 20% Nederland en 80% Duitsland.

Vos Investment Groep NV beschikt over een uitgebreid waardevol relatienetwerk in Nederland en Duitsland. Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen waarbij jarenlange persoonlijke relaties centraal staan.

Onze focus bij het nemen van aankoopbeslissingen ligt bij een directe positieve kasstroom met de intentie om de objecten langdurig in bestand te houden. De locatie, kwaliteit van het onroerend goed en resterende looptijd van het huurcontract staan hierbij altijd centraal.

Nederland

Vos Investment Groep NV heeft van oudsher belegd in Nederland en heeft in de loop der jaren een aanzienlijk vastgoedportfolio opgebouwd. Momenteel investeren wij uiterst selectief in Nederland met een focus op Rijksmonumenten en objecten met een reële herontwikkelingspotentie.

Duitsland

Onze investeringsfocus ligt sinds 4 jaar in Duitsland. Onze motivatie om in Duitsland te gaan investeren werd ingegeven door de gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Dit heeft geresulteerd in een forse groei van onze onderneming in volume gepaard gaand met positieve kasstromen, langdurige huurcontracten, goed te managen onroerend goed, zeer solvabele huurders en een (geografische) spreiding van onze investeringen over meerdere objecten.

Onze investeringen worden daarbij primair gedaan voor de langere termijn. Wij hebben een sterke voorkeur voor supermarkten aangezien wij van mening zijn dat deze relatief recessie bestendig zijn. De moederconcerns van onze huurders zoals bijvoorbeeld Edeka, REWE, Lidl, Aldi, en Norma staan daarbij altijd garant voor de huur en zorgen in combinatie met langjarige huurcontracten voor een solide investering.

Vrijwel alle aankopen doen wij van particuliere verkopers. Deze werkwijze is weliswaar zeer arbeidsintensief ten opzichte van het aankopen van paketten van institutionele partijen, maar geeft wel de mogelijkheid te komen tot een optimaal inkoopresultaat. Wij beleggen primair in langjarige huurcontracten en incidenteel in huurcontracten met een restlooptijd tussen de 3 en 5 jaar indien wij alle vertrouwen hebben in de locatie.

Wij beleggen zowel in de "alte Bundesländer" als in de "neue Bundesländer" en zowel in grote steden als in kleinere steden tot grotere dorpen met een minimum verzorgingsgebied van 5.000 inwoners. Voor het property management hebben wij een eigen team van specialisten.

Door onze sterke focus en het al 14 jaar lang dagelijks actief zijn in de Duitse supermarktwereld hebben wij onze eigen niche en specialisme in de markt gecreëerd hetgeen ons een grote voorsprong op andere marktpartijen heeft opgeleverd.

Actilus Breda